Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Gevelrenovatie Oost-Vlaanderen

In de provincie Oost-Vlaanderen zijn er heel wat steden die een lange geschiedenis kennen. In Ronse, Oudenaarde, Aalst en Gent bevinden zich heel wat historische gevels. Vaak hebben ze nood aan gevelrenovatie. Ontdek hier de verschillende methodes en hun prijzen.

 

Stoomreinigen van gevel in Oost-Vlaanderen Gevelrenovatie met stomer in Oost-Vlaanderen

Vaak gebeurt het dat gevelrenovatie niet echt nodig is. Sommige gebouwen hebben gewoon nood aan een goede reiniging. Met stoomreinigen kan je op een milde manier je gevel een fraaier uitzicht geven, zonder hem te beschadigen. Veel van de oude gevels bestaan uit kwetsbare materialen zoals zandsteen en kalksteen.

 

Adviesprijs stoomreinigen: 5 euro per vierkante meter

Lees hier meer over stoomreinigen

 

zandstralen gevel oost-vlaanderen Zandstraling van de gevel

Als je op zoek bent naar een ecologische manier om je gevel te renoveren of te reinigen, dan kan je hem zandstralen. Het nadeel aan deze methode is dat hij niet geschikt is voor poreuze materialen zoals zandsteen. In dat geval ben je beter af met stoomreiniging. De oude gevels zullen te veel beschadigd worden door de ruwe korrel van het zand.

 

Adviesprijs zandstralen: 11 euro per vierkante meter

Lees hier meer over zandstralen

 

C chemisch reinigen van de gevel hemische gevelrenovatie

Is het vuil op je gevel hardnekkig? Dan is chemische gevelreiniging allicht de gepaste oplossing. Het reinigingsmiddel werkt rechtstreeks in op de steen. In tegenstelling tot bij stoom, waar er met warmte gereinigd wordt. En ook in tegenstelling tot zandstralen, waarbij men werkt op basis van hoge druk.

 

Adviesprijs chemische gevelrenovatie: 5 euro / vierkante meter

Ontdek hier meer over chemisch reinigen

 

Gevelrenovatie in Ronse, Oudenaarde of Aalst?

Op zoek naar een erkend bedrijf voor het renoveren van je gevel? Of wil je een overzicht van de prijzen van de verschillende aanbieders? Voor beiden kan je gebruiken maken van onze gratis & vrijblijvende prijsservice op onze offertepagina. Je komt er terecht bij ervaren gevelspecialisten uit Oost-Vlaanderen. Neem alvast eens een kijkje:

– Offertes aanvragen voor gevelreiniging
– Offertes aanvragen voor gevelbekleding
– Offertes aanvragen om de gevel te schilderen
– Offertes aanvragen voor gevelisolatie

 

De verschillende methodes voor het grondig renoveren van je gevel

Soms is een grondige herstelling van de gevel de enige optie. Daar heb je verschillende methodes voor. De beste methode voor jouw gevel is afhankelijk van de staat van de gevel.

 

  • Gevelpleister: een oude gevel een oplapbeurt geven en hem tergelijkertijd beschermen tegen vocht? Dat kan met gevelpleister of crepi.

 

gevelrenovatie van herenhuis in oost-vlaanderen
Gevelrenovatie van herenhuis in Oost-Vlaanderen

 

  • Herstellen van voegwerk: het herstellen van voegen is belangrijk om je gevel te beschermen tegen vocht. Daarnaast zal je gevel ook mooier worden.
  • Gevelbekleding: Steenstrips is één van de mogelijkheden voor een nieuwe gevelbekleding. Ze zijn makkelijk te plaatsen en kunnen direct worden aangebracht.

 

Offertes voor gevelwerken ontvangen

Kies voor een gespecialiseerde gevelwerker en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van maximaal 3 vakmannen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Gespecialiseerde gevelwerkers