Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Gevelrenovatie Vlaams-Brabant

In de provincie Vlaams-Brabant bevinden zich heel wat historische gevels. Om ze in ere te houden, moeten ze goed onderhouden worden. Soms dringt gevelrenovatie zich op. Ontdek hier de methodes & prijzen voor gevelreiniging en gevelrenovatie in steden zoals Leuven, Halle, Vilvoorde, Diest en Tienen.

 

Zandstralen Vlaams-Brabant Gevelrenovatie met zandstralen

Een milieuvriendelijke techniek voor het renoveren van je gevel, is zandstralen. Ruwe korrels worden onder hoge druk op de gevel gespoten, waardoor ze als het ware een facelift krijgen. Deze methode is niet geschikt voor bepaalde steensoorten die kwetsbaar zijn zoals zandsteen of kalksteen. Het ruwe zand kan deze steensoorten beschadigen.

 

Gemiddelde prijs: 11 euro / m2

Ontdek hier meer over zandstralen

 

 

 

Stoomreinigen in Vlaams-Brabant Stoomreinigen

Als zandstralen niet mogelijk is, kan je de gevel een facelift geven door ze te stoomreinigen. Het vuil wordt verwijderd op basis van hoge temperaturen. Ideaal voor gevels in goede conditie, waarbij het vuil niet te harndekkig is. Stomen is niet geschikt voor gevels met fijne of oude materialen.

 

 

Gemiddelde prijs: 5 euro / m2

Ontdek hier meer over stoomreinigen

 

 

 

C Chemische gevelrenovatie Vlaams-Brabant hemisch reinigen

Op basis van een biologisch of chemisch middel kan hardnekkig vuil snel verwijderd worden. Dit is echter niet geschikt voor alle soorten gevels. Poreuze steensoorten zoals kalksteen of zandsteen zijn te vermijden. Daarnaast is dit ook een techniek die milieubelastend is.

 

Gemiddelde prijs: 5 euro / m2

Ontdek hier meer over chemisch reinigen

 

 

 

Gevelrenovatie in Vlaams – Brabant?

Op zoek naar de beste bedrijven met de beste prijs voor gevelrenovatie of gevelreiniging? Hier kan je gratis in contact komen met ervaren gevelspecialisten uit de streek rond Leuven, Halle, en Vilvoorde. Neem eens een kijkje op onze offertepagina’s:

– Offertes aanvragen voor gevelreiniging
– Offertes aanvragen voor gevelbekleding
– Offertes aanvragen om de gevel te schilderen
– Offertes aanvragen voor gevelisolatie

 

Gevel renoveren met gevelbekleding, voegen renoveren of gevelbepleistering

Biedt reinigen geen uitkomst? Dan kan je ook kiezen voor een nieuwe gevelbekleding, het herstellen van het voegwerk of het renoveren van je gevel met crepi.

 

  • Voegwerk herstellen: Voegen renoveren is belangrijk voor de duurzaamheid en de vochtbescherming van je gevel. Laat ze herstellen om vochtproblemen te vermijden en om je gevel te verfraaien.
gevelrenovatie Vlaams-Brabant
Herstellen van voegen in Vlaams-Brabant

 

  • Bepleistering: een gevel renoveren kan met crepi of gevelpleister. Het is ideaal om oneffenheden te verbergen en om je gevel te isoleren. Pleister beschermt je muur ook tegen vocht. Daarnaast oogt een crepi gevel egaal en proper.

 

  • Nieuwe gevelbekleding: Een nieuwe gevelbekleding steekt je huis figuurlijk en bijna letterlijk in een nieuw kleedje. Steenstrips is één van de mogelijkheden. Ze zijn makkelijk te plaatsen en kunnen direct worden aangebracht.

 

Offertes voor gevelwerken ontvangen

Kies voor een gespecialiseerde gevelwerker en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van maximaal 3 vakmannen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Gespecialiseerde gevelwerkers