Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Gevelrenovatie Limburg

In de provincie Limburg bevinden zich heel wat waardevolle gebouwen en gevels. Om ze in ere te houden is het belangrijk dat ze regelmatig gereinigd of eventueel gerenoveerd worden. Ontdek hier de methodes & prijzen voor gevelreiniging en gevelrenovatie in steden zoals Hasselt, Genk en Sint-Truiden.

 

 

Zandstralen gevel in Limburg  Zandstralen

Wil je graag een ecologisch en milieuvriendelijke methode voor de renovatie van je gevels? Kies dan voor zandstralen. Woon je in een huis met een kwetsbare gevel, zoals bijvoorbeeld de herenhuizen in het centrum van Hasselt? Dan kies je beter niet deze techniek. Deze gevoelige gevels kunnen de druk van de zandkorrels vaak niet goed verdragen. De ruwe korrel zal in dat geval meer slecht dan goed doen.

Prijs: 11 euro / vierkante meter

Ontdek hier meer over zandstralen

 

 

stoomreinigen in Hasselt Stoomreinigen

Oude gevels kunnen beter gestoomreinigd worden. Deze techniek werkt niet op basis van druk (zoals bij zandstralen), maar wel op basis van temperatuur. Steden met veel oude gebouwen zoals Hasselt en Tongeren, hebben baat bij stoomreinigen. Ze bestaan vaak nog uit kalksteen en zandsteen. Dat zijn poreuze materialen die niet zomaar elke techniek verdragen.

Prijs: 5 euro / vierkante meter

Ontdek hier meer over stoomreinigen

 

 

C chemisch reinigen voor gevelrenovatie Limburg hemische gevelrenovatie in Limburg

Je gevel renoveren kan ook door ze chemisch te reinigen. Je geval zal er op slag helemaal anders uitzien. Soms biedt stoomreinigen geen uitkomst, omdat het vuil op de gevel te hardnekkig is. Hiervoor gebruikt men een chemisch reinigingsmiddel. Maar ook bio-alternatieven zijn mogelijk. In drukke steden zoals Genk of Hasselt zal dit frequenter voorkomen dan in een kalme gemeente zoals Heusden-Zolder of Herstappe.

Prijs: 5 euro / vierkante meter

Ontdek hier meer over chemisch reinigen

 

 

 

Gevelrenovatie in Hasselt, Sint-Truiden of Genk?

Op zoek naar de beste bedrijven in Limburg met de beste prijs voor gevelrenovatie of gevelreiniging? Hier kan je gratis in contact komen met ervaren gevelspecialisten uit de Limburgse provincie. Neem eens een kijkje op onze offertepagina’s:

– Offertes aanvragen voor gevelreiniging
– Offertes aanvragen voor gevelbekleding
– Offertes aanvragen om de gevel te schilderen
– Offertes aanvragen voor gevelisolatie

 

Gevel renoveren met gevelbekleding, herstelling van voegen of gevelbepleistering

 

Biedt reinigen geen uitkomst? Dan kan je ook kiezen voor een nieuwe gevelbekleding, het herstellen van het voegwerk of het renoveren van je gevel met crepi.

 

  • Crepi: een oude gevel terug een egaal uitzicht geven en hem tergelijkertijd beschermen tegen vocht? Dat kan met crepi of gevelbepleistering.
gevelrenovatie in limburg voor en na
Gedeeltelijke gevelrenovatie in Limburg van particuliere woning: verschil mét en zonder crepi.

 

  • Herstellen voegwerk: Het herstellen van voegen is belangrijk voor de duurzaamheid en de vochtbescherming van je gevel. Laat ze herstellen om vochtproblemen te vermijden en om je gevel te verfraaien.

 

  • Nieuwe gevelbekleding: Een nieuwe gevelbekleding steekt je huis figuurlijk en bijna letterlijk in een nieuw kleedje. Steenstrips is één van de mogelijkheden. Ze zijn makkelijk te plaatsen en kunnen direct worden aangebracht.

 

 

Offertes voor gevelwerken ontvangen

Kies voor een gespecialiseerde gevelwerker en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van maximaal 3 vakmannen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Gespecialiseerde gevelwerkers