Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Gevelrenovatie Oostende

In Oostende bevinden zich heel wat herenhuizen en andere prachtige gebouwen. Gevelreiniging of gevelrenovatie zijn noodzakelijk om de esthetiek van deze panden in ere te houden. De prijzen en technieken van gevelreinigingsbedrijven in Oostende ontdek je in dit artikel.

 

gevelrenovatie met stoomreinigen in oostende Stoomreiniging in Oostende

Stoomreiniging is een milde reinigingstechniek. Op basis van hitte reinigt men de gevels. Dit is vooral geschikt voor gebouwen of materialen die kwetsbaar zijn. Historische panden in West-Vlaanderen wordt vaak gereinigd met behulp van dergelijke technieken. Vaak gebeurt dit om poreuze stenen zoals zand- of kalksteen optimaal te beschermen.

 

Kosten stoomreiniging gevels vierkante meter: € 5

Lees meer over stoomreinigen

 

gevelrenovatie door chemisch reinigen in oostende Gevelrenovatie met chemische reiniging

Last van hardnekkig vuil? Geef je gevel dan een grondige make-over met een chemische reiniging. Het chemisch product werkt rechtstreeks in op de gevel, in tegenstelling tot de andere technieken. Wederom mogen niet alle gevels behandeld worden met chemische producten.

 

Kosten chemische gevelrenovatie / vierkante meter: € 5

Lees meer over chemische reiniging

 

gevelrenovatie in oostende met zandstralen Gevel zandstralen in Oostende

Als je op zoek bent naar een techniek om je gevel te renoveren, maar ook te reinigen, kies dan voor zandstralen. Het verwijdert vuil en egaliseert de buitenmuren. Het is als het ware een scrubbeurt voor je gevel. Deze techniek is niet geschikt voor historische gevels met kwetsbare stenen.

 

Kosten zandstralen / vierkante meter:  € 11

Lees hier meer over zandstralen

 

Prijzen gevelrenovatie in West-Vlaanderen?

Op zoek naar een bedrijf voor het renoveren van een gevel in Brugge, Oostende, Roeselare of Kortrijk of een andere stad in West-Vlaanderen? Via renovatiegevel.be kom je in contact met erkende aannemers voor gevelwerken uit uw regio:

– Offertes aanvragen voor gevelreiniging
– Offertes aanvragen voor gevelbekleding
– Offertes aanvragen om de gevel te schilderen
– Offertes aanvragen voor gevelisolatie

 

Overige technieken voor gevelrenovatie

Is je gevel zeer kwetsbaar en biedt reiniging onvoldoende uitkomst? Dan dringt een grondige renovatie zich op. Ontdek hieronder enkele veelgebruikte technieken voor gevelrenovatie:

gevelrenovatie oostende
Gerenoveerd huis in Oostende met een crepi gevel


Gevelpleister
:
gevels renoveren met gevelbepleistering is een techniek om oude gevels op te frissen, om ze te isoleren en om ze egaler te maken. In het voorbeeld hierboven zie je het eindresultaat van een renovatie in Oostende. De gevel werd afgewerkt met crepi. Deze gevelafwerking kan je verkrijgen in verschillende kleuren en verschillende structuren. De crepi gevel wordt trouwens steeds populairder. Hij wordt vooral gelauwerd omwille van zijn egale afwerking en nette uitstraling.

 

Herstellen van voegen: een oude gevel heeft vaak nood aan nieuwe voegen. Kapotte voegen laten vocht binnen en kunnen voor ernstige problemen zorgen. Het herstellen van oude voegen geeft je gevel een totaal andere uitstraling.

 

Steenstrips: nood aan een snelle, maar betrouwbare oplossing? Een nieuwe steen bovenop je oude stenen is één mogelijkheid. Steenstrips zijn erg makkelijk en eenvoudig aan brengen.

 

Offertes voor gevelwerken ontvangen

Kies voor een gespecialiseerde gevelwerker en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van maximaal 3 vakmannen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Gespecialiseerde gevelwerkers